ben Şenay
küçüklüğümden beri kilolu biriydim. ama o bez olacağım aklıma hiç gelmezdi ta ki 150 kiloyu görene kadar. obezlik birçok sıkıntı getirdi hayatıma sağlık açısından psikolojik açıdan. sürekli diyetler yaptım kendi kendime diyetisyenine de birlikte çalıştım kilo vermek için sporla birlikte kilo verdim ama bu çözüm olmadı tekrar geri aldım defalarca yaşadım bunu artık bıkmıştım bu ameliyatı duydum öğrendim araştırdım uzun zaman araştırdım yani vesile oldu bu ameliyatı duymama o da oldu onunla birlikte bu süreci yaşadık onu da gözlemledim sonra birlikte doktor araştırdık ben de olmak için bu ameliyatı sağ olsun Ahmet hocamı buldum gittim görmüştüm konuştuk bu ameliyatla ilgili sonra ameliyat tarihini verdi hastaneye yatışımı yaptım 16 yıl oldu. İlk zamanlar yeme ve içme konusunda kendimi ayarlayamıyorum miktarı olarak çünkü eski alışkanlıklar devam ediyordu hızlı yeme miktarı kaçırma yani ayarlayamıyordum sonra alıştım ayarladım kendimi güzel kilo verdim ama 5 yıl aradan sonra tekrar almaya başladım. hamur işlerini yemeğe başladım kola içmeye başladım ben kilo almam ameliyat oldum düşüncesiyle tabii sporu da bıraktım yürüyüşü de bıraktım sonra tekrar bir bakmışım 105 kiloya geri çıkmışım ama dur demem gerekiyordu hocamı aradım. bana telegram grubundan bahsetti toplantılardan bahsetti ben de girdim bu gruba bu grupla birlikte tekrar kilo vermeye başladım verdim de hala bu gruptayım sanırım 4 yıl oldu ya da 5 yıl bu gruba katılalı. toplantılar oluyor aylık onlara katılıyorum grubu takip ediyorum sorun yaşadığın zaman iletişime geçiyorum yani kolaylaştırdı benim hayatımı telegram gurubu. çok teşekkür ederim Ahmet hocam abi ekibine Berke